maandag 30 maart 2009

Eindronde halfweg

De eindronde is 3 speeldagen ver en dus halfweg. Hierbij een kort overzicht van de stand van zaken in de A en B-reeksen. Gezien de competitiehervorming hebben de C-reeksen weinig belang.

In 2A is Ganda ongeslagen leider. Putse volgt op 2 punten en maakt veel kans op het tweede plaats die recht geeft op 1ste klasse volgend jaar. Catba kan nog een beetje hoop koesteren, en voor dat Minerva volgend jaar 1ste klasse speelt zullen er al mirakels moeten gebeuren.
2B is een exacte copie van 2A als je de namen verandert in Groen-Wit, Hoevenen , Vobako en Rijko. Ook hier zullen de wedstrijd tussen de nummer 2 en 3 waarschijnlijk beslissend zijn.
3A is momenteel de spannendste reeks. 3 ploegen binnen de 2 punten , Sparta Ranst(5) , Neerlandia(4) en Leuven(3). Appels moet zich geen illusies meer maken.
In 3B zijn de 2 koplopers ook zo goed als zeker. Temse (6) en Volba(4) hebben nog weining te vrezen van Vos en Boechout (beiden 1 punt).
In 4A is het nog even wachten omdat Joki-KCOV pas volgend weekend gespeeld wordt. Ekerse gaat hier aan de kop met 6 punten.
De leiding in 4B is in handen van KCBJ(6) dat 3 punten voorsprong heeft op Anderlecht. Betekom kan zich opmaken om ook in het veld voor de titel van 4de klasse te spelen. Hove en Loenhout kunnen nog hopen de 2e plaats van Anderlecht af te nemen.

Geen opmerkingen: