maandag 20 oktober 2008

2B Catba - Spartacus 9-10

Onder een fris zonnetje ging deze wedstrijd geleid door André Mertens en assistent van start. De eerste Catba aanval leverde ook het eerste doelpunt op. Spartacus bleef er echter rustig bij en verzorgde beter zijn opbouw. Na een evenwichtige eerste helft wezen de bordjes dan ook 5-4. Na de rust kan Spartacus drie maal op rij scoren en zo 5-7 uitlopen. Door geduldiger te spelen dan Catba, waar overhaasting in het spel sluipt , kan Spartacus zijn voorsprong vast houden. vlak voor het einde kan Catba echter toch nog 9-9 gelijk komen. Een laatste schot van Spartacus treft echter raak en zo gaan ze met de belangrijke 2 punten naar huis. Verdiend want over een ganse wedstrijd gezien kon Spartacus iets beter met de druk om. Voor Catba wenkt de degradatiepoule.